Sikker kabelidentifikasjon på kabler under drift.

Sikker kabelutvelgelse på lavspentkabler i drift med pulserende DC metode, LCI system.
Å kunne identifisere og plukke ut en kabel blant mange kan være vanskelig og metodene ikke alltid pålitelige. LCI Systemet er bygget for entydig og sikker identifikasjon. Måleresultatet er entydig og utstyret enkelt å betjene slik at brukerfeil unngås.

LCI generatoren kobles direkte på lavspentkabler, både TN og IT nett, via klemmer med innebygde sikringer og sender ut en pulserende DC. Mottakeren benyttes med flexiclamp omkring de ulike kabler man ønsker å sjekke hvorav et grønt LED utslag oppnås på rett leder. Dette oppnås kun på en kabel. Skulle retursignal flyte over jord til parallelle kabler har det motsatt retning og mottakeren viser røde LED utslag.

Systemet er entydig, enkelt i bruk og sikkert for operatøren. Kan kjøpes som oppgraderingspakke for de mange kunder i Norge som allerede har CI Systemet for kabelutvelgelse eller man kan kjøpe komplett sett CI – LCI System for kabelidentifikasjon på både spenningsløs og strømførende kabel.

Les mer om LCI utstyret og metoden på våre nettside, klikk her…

Be om tilbud og info…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s