Feilsøkingsrevolusjon !

Feilsøkingsrevolusjon !

Revolusjonerende kabelfeilsøkingssystem opptil 12 kV og kun 32 kg lett ! EZ Thumb er et nytt konsept kompakt feilsøkingssystem med lav vekt, batteridrevet eller nettdrevet, perfekt for lavspent- og mediumspenningskabelnettet som krever liten invistering sammenlignet med et fullverdi kabelmålebilsystem.

Tilgjengelig med NORSK SPRÅK i menyene fra 2011!
EZ Thump er utrolig enkel å betjene med menystyrte og automatiserte funksjoner for feilsøking, presentert på en lyssterk stor fargeskjerm. Leveres i 4 eller 12 kV utgave med 3 hovedfunksjoner: TEST/FEILVERIFIKASJON – FORLOKALISERING MED TRD OG ARM – PUNKTNØYAKTIG FEILSØKING MED STØTGENERATOR.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s