Nytt fantastisk ekkometer for energi- og off shore kabler, Teleflex SX

Nye Teleflex SX er basert på samme konsept og design som suksessfulle Teleflex VX og en erstatning for bestselgeren Teleflex T30-E. Standard 160 km rekkevidde, alle kjente TDR feilsøkingsmetoder, nye ProRange og ARMSlide funksjoner innebygget og en stor lyssterk touchscreen med norske menyer for betjening. Automatiske justeringer av parametere og deteksjon av kabel ende og feilsted. Kan benyttes som stand alone instrument eller sammen med kabelfeilsøkingsystemer som SPG eller Surgeflex.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s