Revolusjonerende marklytter for støtgeneratorfeilsøking kommer høsten 2011 – digiPHONE+

Revolusjonerende marklytter for støtgeneratorfeilsøking kommer høsten 2011 – digiPHONE+

digiPHONE+ støtspenningsmottaker for akustisk og elektromagnetisk punktøyaktig kabelfeilsøking kommer høsten 2011. Dette blir en aldri så liten revolusjon innen feilsøkingsmetoden og vil sette standarden for mange år fremover. Vi har allerede mottatt forhåndsbestillinger så er du interessert er det bare så skrive seg på liste. Send en epost til firmapost@seba-nor.no og meld din interesse.
Nye digiPHONE+, er den nye definisjonen på stillhet! og markedsføres av fabrikken under følgende slagord: «Switch over to silence!». Med andre ord brukeren høre ikke lenger skrapelyder under bruk og masse omgivelsesstøy, man hører kun overslaget i feilstedet, utover dette er det kun stillhet. En kombinasjon av ulike teknologier for undertrykking av omgivelsesstøy gir deg en maksimert, perfekt akustisk ytelse, der enkelt avslører feilstedet. Les mer om nyvinningen her…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s