Høyspent PD testutstyr fra Power Diagnostix

I Juni 2019 kjøpte britiske Megger Ltd. den tyske produsenten av PD testutstyr, Power Diagnostix Systems GmbH. Kontakt Megger AS for mer info på post@megger.no .

Power Diagnostix tilbyr instrumenter for partiell utladning (PD) måling og overvåking (ICM™-teknologi), Tan Delta tapsfaktor (LF/DF) måleenheter, fiberoptiske analoge og digitale signaloverføringssystemer, høyspenningstest- og kontrollsystemer og skap, pluss mange andre verktøy for høyspenningsdiagnoseapplikasjoner. I tillegg til disse spesialproduktene for kvalitetskontroll og livssyklusvurdering av isolasjonsmaterialer og komponenter, tilbyr Power Diagnostix tjenester, ekspertise og opplæringsseminarer innen PD teknologi.

I tillegg til digitale PD detektorer, produserer Power Diagnostix kontrollinstrumenter for modernisering av høyspentlaboratorier, automatiske HV-kontrollsystemer, instrumenter for idriftsettelsestest av høyspentutstyr inkludert GIS (gassisolerte systemer), og enheter for fiberoptisk overføring av analoge signaler i tøffe miljøer. Alle instrumenter, maskinvare, innebygd programvare og grafiske brukergrensesnitt er utviklet og produsert internt i Aachen (Aix la Chapelle, Aquisgrana) i Tyskland.

Last ned Power Diagnostix sin produktkatalog nedenfor.

Power Diagnostix Systems GmbH
Vaalser Strasse 250, 52074 Aachen, Germany
Web: www.pdix.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s