Ny pat. PD lokaliseringsteknologi – 50Hz Slope

For første gang gjør Megger sin nyeste utvikling – 50 Hz Slope Technology – PD-diagnose (utladninger/glimming) med Megger sin kraftige VLF-CR-teknologi (Very Low Frequency) med en frekvens nær nettfrekvensen på 50 Hz.

PD-triggerspenningen (inception voltage) og frekvensen fra PD-signalene avhenger
i stor grad på frekvensen av testspenningen og hellingen/fallet på vekselsspennignskurven der den krysser nullpunktet (polaritetsskiftet).

50 Hz Slope Technology utfører måling i denne helling av testspenningen.
Spenningsnivået der PD fenomener starter og frekvensen fra PD-signaler med 50 Hz Slope Technology er direkte sammenlignbare med 50 Hz nettfrekvensen.
Ved å bruke en frekvens nær nettfrekvensen under diagnosen, kan testspenningen reduseres til maksimalt 1,7 Uo. Dette beskytter kablene under test og tilkoblet utstyr.

Det patenterte energigjenvinningsprinsippet som brukes i 50 Hz Slope Technology, gjør det mulig for Megger å tilby de kraftigste testenhetene på markedet, ettersom energien som er lagret i kabelen, blir gjenopprettet under polaritets-reverseringsprosedyren.
De nye testsystemene med 50 Hz Slope Technology består av en operasjonsenhet og en høyspenningsenhet. Takket være deres todelt konstruksjon er systemene enda mer bærbare og enkle å transportere.

TDS-NT

For mer informasjon om PD diagnose ta kontakt med Megger AS på epost: post@megger.no .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s