Invitasjon til Megger sitt populære kabelfeilsøkingssemiar i Tyskland 2023.

ENDELIG 🙂 kan vi igjen invitere til vårt tradisjonsrike kabelfeilsøkingsseminar i Tyskland etter opphold siden før pandemien. Dette populære fagseminaret for energibransjen har vi fra Norge reist til med norske deltagere siden 1982 og vi gleder oss til å gjenoppta tradisjonen.

Tysklandsseminaret avholdes 16. til 20. oktober 2023, uke 42.  Meld din interesse, påmeldinger registreres fortløpende! 

Dette populære fagseminaret omhandler moderne måleteknikk for feilsøking, testing, diagnose og påvisning av energikabler. Seminaret er relevant for både ingeniører, teknikere, montører, driftsledere og nettsjefer. For å få tilsendt påmeldingsskjema med prisinformasjon og reiseopplegg send en epost til post(at)megger.no.

Dette fagseminaret er vårt mest komplette kursopplegg og det gir en bred forståelse av alt innen kabelfeilsøking og testing samt påvisning, deteksjon, utvelgelse, diagnose av kabler m.m. Anbefales ! 

Seminaret går over en arbeidsuke (inkl. reise) og har både en teoretisk og en praktisk del. Arrangør er Megger (Seba KMT GmbH), verdens største produsent av feilsøkingsutstyr for kabel. Vi disponerer et stort kabeltestfelt, som nylig har blitt oppgradert og utvidet, med nedgravde feilbeheftede kabler samt flere ”testlaboratorier” hvor vi benytter større høyspent måleutstyr som vanligvis er innmontert i såkalte kabelmålevogner.

Vi har et eget undervisningsbygg hvor all teoretisk undervisning finner sted. Normalt deltar mellom 10-15 ulike nasjoner under disse seminarene og den norske og den svenske gruppen har felles undervisning. Det er derfor ikke behov for tyske eller engelske språkkunnskaper da all undervisning skjer på skandinavisk og alt teorimateriell som deles ut er skrevet på norsk.

Gi kursdeltagere inngående teoretiske kunnskaper om kabelpåvisning, kabelidentifikasjon, kabelfeilsøking og kabeltesting samt praktisk erfaringer med alle påvisningsmetoder i felt med forskjellig deteksjonsutstyr. Kurset gir nødvendig kompetanse for å kunne arbeide effektivt med kabelfeilsøking.

Les mer om agenda og seminaret på Megger sin side for kurs, klikk her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s